Parkregels

 1. Vanaf 09.00 uur kunnen de leden op het park terecht. Het clubhuis is open om 09.00 uur. Om 23.00 uur moet het park, als gevolg van de Algemene Plaatselijke Verordening Gemeente Zwijndrecht gesloten zijn. Op zaterdag- en zondag kan er gespeeld worden tot 18.00 uur, behalve tijdens competitie en toernooien, dan is het park open tot de wedstrijden afgelopen zijn. Op de leeg-liggende banen kan dan uiteraard ook door leden gespeeld worden, die niet aan deze activiteiten deelnemen.

 2. Auto’s mogen uitsluitend in de parkeervakken en rijwielen, bromfietsen en scooters op de daarvoor bestemde plaatsen gezet worden.

 3. Honden mogen uitsluitend aangelijnd op ons park.

 4. Het Bestuur is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van uw eigendommen.

 5. Wanneer men gaat tennissen, moet men altijd een geldige spelerspas inhangen. Een geldige spelerspas is:
  - Een K.N.L.T.B. pas, voorzien van een foto en de aanduiding De Drie Heugels
  - Een door de ledenadministratie uitgegeven tijdelijke spelerspas
  - Een vervangingspasje (niet in de maand april) uitsluitend te gebruiken door D.D.H.leden Een introductiepas, uitsluitend te gebruiken door introducé(e)s. Mocht er een ongeldige pas of een pas van een andere vereniging worden aangetroffen, dan zal deze worden verwijderd en kunnen er bepaalde maatregelen volgen.
  N.b. Het D.D.H.lid, dat speelt met iemand die gebruik (misbruik) maakt van zijn of haar ledenpas van een andere vereniging is hiervoor verantwoordelijk.
  - Bij de 1e keer krijgt u een schriftelijke waarschuwing
  - Bij een 2de keer volgt een boete van € 25,00 (baanhuur) - Bij een 3de keer kan er schorsing plaatsvinden (art.7 lid 1 van de Statuten)

 6. Ieder lid dient bekend te zijn met het speeltijdenbord. Zelf bedachte spelregels gelden niet. Irritaties kunnen worden vermeden door elkaar op een nette manier te corrigeren.

 7. Na het spelen moet de baan worden gesleept en zonodig gesproeid worden.

 8. Consumpties moeten met pinnen worden afgerekend. Consumpties dienen aan de bar te worden afgehaald en kopjes e.d. dienen na gebruik teruggebracht te worden naar de bar.

 9. Afval moet in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd worden.

 10. Iedereen wordt verzocht eraan mee te werken, dat zowel clubhuis, terras, kleedkamers, douches en toiletten netjes blijven en mee te helpen het tennispark schoon te houden.

 11. Banen uitsluitend met tennisschoenen betreden. Correcte tenniskleding is verplicht.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 610 0705

Tennisvereniging ZLTC De Drie Heugels

Oude Stationsweg 3(Postbus 447, 3330 AK)
3335 KJ Zwijndrecht

KVK-nummer

23058484