Tennislessen DDH Zwijndrecht

Welkom bij de tennislessen voor de Zwijndrechtse Lawn Tennisclub De Drie Heugels.

Wij bieden trainingen aan voor alle leeftijden. Of je nu net begint met tennis of al langere tijd actief bent en wat extra’s wil leren of alleen die ene slag wilt verbeteren. Iedereen kan zich ontwikkelen middels de professionele trainingen door onze gediplomeerde trainers.

Let op: om te kunnen trainen dien je lid te zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid? Klik rechts op het logo voor de website van de vereniging. Hier vind je alle informatie over de vereniging en formulieren om je aan te melden.

Training voor junioren

DDH en Sports Team Tennis werken met Tenniskids. Dit is het tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen worden geleidelijk bekend met de sport tennis. Op een leuke, speelse en actieve manier wordt de basis van het tennis aan de kinderen aangeboden. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen het volledige tennisspel gaan spelen en gaan ze mee in de stroming van de oudere kinderen. Voor meer informatie, bekijk onze speciale pagina over tenniskids.

Hieronder staan de mogelijke trainingen voor tenniskids (rood, oranje en groen) en junioren (geel) t/m 17 jaar. We streven ernaar om in groepen van maximaal 6 kinderen te trainen. Dit om het niveauverschil binnen een bepaalde groep te beperken. Ook streven we ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten zullen trainen. Zonodig passen we in onderling overleg de groepsgrootte aan. Het speelniveau zal wel leidend blijven. Mocht je meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

Training voor senioren (volwassenen)

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) worden er trainingen aangeboden in kleine groepen en privé. Binnen deze cursussen komen alle slagen aan bod. Afhankelijk van de wensen van de cursisten kan er dieper in gegaan worden op specifieke slagen. Voor degene die echt de volledige aandacht van de trainer wil is het mogelijk om privé trainingen te volgen.

Hieronder staan de kosten voor trainingen voor volwassenen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de trainers besluiten om af te wijken van de genoemde groepsgrootte. De betreffende groepen zullen hierover vooraf geïnformeerd worden. Mocht u meerdere keren per week willen trainen, neem dan contact op.

Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze lesvoorwaarden.

 

Contact


Sports Team Tennis
www.sportsteamtennis.nl
[email protected]
06-28385906

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 610 0705

Tennisvereniging ZLTC De Drie Heugels

Oude Stationsweg 3(Postbus 447, 3330 AK)
3335 KJ Zwijndrecht

KVK-nummer

23058484