GOEDKEURING VAN GEMEENTERAAD VOOR PADELBANEN BIJ DDH!!!!

13 februari 2024


Beste leden,

Wij jullie informeren dat er dinsdagavond 13 februari 2024 een gemeenteraadsvergadering is geweest omtrent de plannen voor padelbanen bij DDH. Op deze avond hebben wij namens DDH ook gesproken en aangegeven waarom het zo belangrijk is dat deze padelbanen er komen op de tennisvereniging om de gemeenteraad te overtuigen.

Uiteindelijk is door de volledige gemeenteraad goedkeuring gegeven, waardoor dit voorstel op 5 maart een hamerstuk is geworden..... WE KUNNEN NU EINDELIJK ZEGGEN DAT HET DOORGAAT EN DAT WIJ BIJ DDH NU ZEKER PADELBANEN GAAN KRIJGEN DIT JAAR!!!!!!!!

Verdere informatie zal zeker snel gegeven worden, wanneer duidelijk zal zijn wanneer de ombouw van de tennisbanen 7 & 8 naar 4 padelbanen uitgevoerd gaat worden.

Wij als bestuur zijn zeer verheugd met dit positieve nieuws van de gemeente en wilde dit zo snel mogelijk met jullie delen.

Hopende jullie hiermede voldoende geinformeerd te hebben en als er vragen zijn, dan kunnen deze op dit bericht gesteld worden. Ook zal er tijdens de ALV op 6 maart 2024 meer informatie volgen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 610 0705

Tennisvereniging ZLTC De Drie Heugels

Oude Stationsweg 3(Postbus 447, 3330 AK)
3335 KJ Zwijndrecht

KVK-nummer

23058484